Om Svea

Stefan Eichner

Entreprenör i över 25 år

 

 

Förutom två yrkesutbildningar inom hantverk, företags-ekonomi utbildning och en utbildning som human resources tränare, ständigt uppdaterad i kommunikation, webbdesign, grafisk design, språk och mycket mer. Anställd bland annat i flera restauranger med michelin stjärnar, reklambyrå, PR agentur, Deutsche Bahn projektledare och human resources

tränare.

 

Tidigare egna företag i Tyskland gastronomi, evenemangsbyrå och produktion / webbutik för designljus, försäljning av hög kvalitet vintage möbler över hela världen.

 

Befintliga egna företag i Sverige: byggföretag, onlinebutik för

fönsterförsäljning svensk marknad och onlinebutik för

varumärkesvaror från Sverige till den tyska marknaden.

 

I planering online-butik för hela utbudet av en välkänd svensk

fönstertillverkare för den tyska marknaden.

 

Som konsult åtföljer jag företag, familjeföretag, enskilda företagare och privatpersoner i deras etablering i Tyskland eller Sverige. Med mina erfarenheter som företagare och mina utbildningar ihop med flytande tyska-svenska-engelska är det glädje som sparringspartner att utveckla och genomföra strategier.

 

Strategisk rådgivning, kommunikation och positionering i det tysk-svenska sammanhanget är efterfrågande specialiseringar. Kunskapen från det självständiga arbetet och den inter-kulturella kompetensen grundar sig på den holistiska tillgången till den internationella verksamheten, analyser, planering och målorienterad genomförande av

åtgärder är optimalt möjliga.

 

Det har varit nöje för mig i alla år med att arbeta med individer för sina mål. Det finns mycket att smida bakom kulisserna, uppleva värden från många karriärer, praktiska tips och know-how för en lyckad ompositionering med framgång.

 

Order för order, projekt för projekt ökar kunskapen, kompetensenkomprimerar.

 

Oavsett om det är globalt eller nationellt, företag eller individ - min karriär är tydligt min kallelse och drivas med glädje och passionsdriven.

sveaconsulting · Aggarp Perstorp 1 · 57061 Ydre · Schweden

www.sveaconsulting.se · info@sveaconsulting.se · Tel. 0046(0)735028331

Registrerad för F-skatt Momsreg.nr/VAT-nr SE640925289401

sveaconsulting © Copyright 2019. All Rights Reserved.